Want your
own Fotopage?







 
Yusoff's FotoPage

By: Yusoff Yaacob

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 24-Feb-2010 05:19 Email | Share | | Bookmark
Dari Ipoh ke Melaka 2

 
 
 
View all 10 photos...
Singgah sekejap di Port Dickson











Monday, 4-Jan-2010 01:41 Email | Share | | Bookmark
Dari Ipoh ke Melaka

 
 
 
View all 18 photos...
FROM IPOH TO MALACCA

BBQ di Gold Coast, Sepang






[size=18]





Monday, 4-Jan-2010 00:23 Email | Share | | Bookmark
HUGGING MY LOVELY WIFE

 
 
 
View all 7 photos...
Sedapnya peluk bini

After 4 years of marriage, I hardly found opportunity to to hug my wife in public for the purpose of photographing. There was nobody to photograph us, and we were quit shy to ask people around to do that for us. Now, as our first cute son has grown up - to be 4 this coming may- and just discovered how to deal with a digital camera, we can pose freely in public as much as we want, and the way we want!







[imghttp://srv.fotopages.com/2/21350410.jpg][/img]



Tuesday, 29-Dec-2009 07:26 Email | Share | | Bookmark
WAKAF CHE YEH

 
 
 
View all 14 photos...
New Wakaf Che Yeh










MAAHAD TAHFIZ AL-ANSAR
Rupa-rupanya di belakang Pasar Borong Wakaf Che Yeh ni ada sebuah sekolah tahfiz. Tak sangka ya.









Wednesday, 23-Dec-2009 01:46 Email | Share | | Bookmark
YATI AYAM PERCIK, KOTA BHARU

 
 
 
View all 17 photos...
The Best Ayam Percik in the City

Sapa2 nak makan ayam percik sedap sila la ke sini. Jalan Long Yunus. Dari Hotel New Pacific ikut jalan Pengkalan Chepa (ke airport), jumpa trafic light pertama terus masuk kanan. Pastu tengok-tengok la ke kiri. Kalau dah sampai depan balai bomba maka kena patah balik. Dah terlajak.




Bini aku tak sabar nak rasa ayam percik.


Dapat penarafan A drpd MPKB




Menu utama


Timbunan ayam percik yang akan habis bila sampai masanya.


Pelbagai jenis lauk sampingan. Macam2 ada.


Kat dalam ni semua hijau. Tandas pun hijau. Dah negeri hijau...


Ayam percik yang sedap. Nasib baik tak hijau.


Gulai kawah yang tak sedap. Daging beku, berhampas. Nasihat aku, kalau korang makan kat sini tak payah la order gulai kawah yang tak sedap ni. Buang duit je.


Nasi dihidangkan atas daun pisang.


Sayur masak lemak. Tradisi Kelantan. Sedap.


Bini aku memulakan acara makan...


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net