Yusoff's FotoPage

By: Yusoff Yaacob

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 23-Dec-2009 01:46 Email | Share | Bookmark
YATI AYAM PERCIK, KOTA BHARU

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
The Best Ayam Percik in the City

Sapa2 nak makan ayam percik sedap sila la ke sini. Jalan Long Yunus. Dari Hotel New Pacific ikut jalan Pengkalan Chepa (ke airport), jumpa trafic light pertama terus masuk kanan. Pastu tengok-tengok la ke kiri. Kalau dah sampai depan balai bomba maka kena patah balik. Dah terlajak.




Bini aku tak sabar nak rasa ayam percik.


Dapat penarafan A drpd MPKB




Menu utama


Timbunan ayam percik yang akan habis bila sampai masanya.


Pelbagai jenis lauk sampingan. Macam2 ada.


Kat dalam ni semua hijau. Tandas pun hijau. Dah negeri hijau...


Ayam percik yang sedap. Nasib baik tak hijau.


Gulai kawah yang tak sedap. Daging beku, berhampas. Nasihat aku, kalau korang makan kat sini tak payah la order gulai kawah yang tak sedap ni. Buang duit je.


Nasi dihidangkan atas daun pisang.


Sayur masak lemak. Tradisi Kelantan. Sedap.


Bini aku memulakan acara makan...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net