Yusoff's FotoPage

By: Yusoff Yaacob

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 13-Nov-2009 07:52 Email | Share | | Bookmark
Kawasan Perkelahan Ulu Chepor

 
 
 
View all 8 photos...
SHOWER TIME















Wednesday, 4-Nov-2009 07:13 Email | Share | | Bookmark
OFFICIAL CONVOCATION'S PHOTOS

 
 
 
View all 4 photos...
HAPPY MOMENT







Thursday, 15-Oct-2009 03:52 Email | Share | | Bookmark
IIUM 25TH CONVOCATION

 
 
 
View all 28 photos...
MY WIFE, MY PRIDE

She was 17 when she felt in love with her future husband. She was engaged when she was 18 years 9 months. She got married 13 months later. She gave birth to a cute boy 10 months later. She gave birth again to even a cuter boy 13 months later. 2 years later, she graduated from Department of Quantity Surveying, Kulliyyah of Architecture and Environmental Design, International Islamic University Malaysia with a CGPA 3.5, as top 5.




















Thursday, 8-Oct-2009 07:11 Email | Share | | Bookmark
KOTA BHARU TRADE CENTRE

 
 
 
View all 15 photos...
DAH SIAP?

Aku rasa belum siap. Baru fasa satu (podium je). Sepatutnya ada menara (bangunan) 25 tingkat. Setahu aku la, dan berdasarkan gambaran pelukis dalam ilustrasi yang boleh didapati di www.mpkb.gov.my. Kalau tak silap 2012 dijangka siap sepenuhnya. Apa-apa pun harapnya pembangunan yang dinikmati ini bukan milik orang lain, biarlah ia milik orang Islam tanpa menafikan peluang orang lain juga.






PARKSON
Pasaraya Parkson membentuk sebahagian besar KBTC. Balik raya lepas aku pun pegi la jenguk sikit. Nak parking kereta kat tempat parking dia la kononnya. Masa masuk tu guard tu dah warning siap2, jalan naiknya sangat tinggi, curam, tapi kalau kereta auto no problem. (kereta aku auto). So, aku pun naik la...cis, no problem kononya..tinggi gila. Terpaksa gear satu. Tu pun jenuh, mcm kura-kura. Aku tengok kereta manual lagi laju naik.

Aku pun tak tau sapa yang design bangunan tu. Bini aku cakap (bini aku QS), orang ni design tak betul, menyusahkan orang.

So, nasihat aku, tak payah la korang parking kat dalam. Parking je kat luar, area pasar siti khadijah tu..

Pemandangan dalam Parkson:

Anak aku posing.



Gambar2 spt ini tak sepatunya ditayangkan di sebuah bandaraya islam.


Pintu masuk parkson tingkat 3.

Kedai-kedai

Akemi


Istanbul Fesyen. Ejaan dalam jawi tu salah. Yang betulnya: اسطنبول


ِAnnisa'. Busana Muslimah juga.

Sebenarnya aku kesuntukan masa. Tak banyak tempat yang aku explore. Nanti la, bulan 11 ni aku balik lagi.


BAZAR TENGKU ANIS
Yang ni aku rasa dah siap. Tunggu nak isi je. Dengar khabarnya peniaga di Bazar MPKB lama akan masuk sini.





Saturday, 25-Apr-2009 10:02 Email | Share | | Bookmark
KUALA LUMPUR CITY CENTRE

 
 
 
View all 48 photos...
Dah lama Sulaiman teringin nak naik kereta api. Minggu lepas 22 April 2009, aku pun bawak la dia naik LRT dari Asia Jaya ke KLCC.
















Menyusu selepas penat berjalan. Sat lagi nak sambung balik.

Shower Time























[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net