Yusoff's FotoPage

By: Yusoff Yaacob

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  [20]  21  22  23  24  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 3-Oct-2007 01:43 Email | Share | | Bookmark
Nurnadirah Khairuddin

Entah sapa kat sebelah dia tu. Aku pun tak Kenal.
Takde gambar solo.
This (on left) is one of my best students. The first who score A1 in Bahasa Arab Tingggi. SPM 2003. Now in UIAM Kuantan.




Tuesday, 25-Sep-2007 02:29 Email | Share | | Bookmark
Perdana Resort

RM175 per night.
Yang ni murah sikit. Tak tau berapa sbb tak tinggal kat situ.
Swimming pool.
View all 6 photos...
Resort paling cantik kat Kelantan. Dulu sangat cantik, masa mula-mula buka dulu. Mungkin kerana kurang mantainance, banyak spare part rosak tak berganti. Wajahnya tak seceria dulu. Tapi masih cantik lagi. Harga pun dah makin murah. Bukan sebab tak laku tapi sebab dah "lama".













Tuesday, 25-Sep-2007 02:08 Email | Share | | Bookmark
Pantai Cahaya Bulan

Dah berani letak meja tepi pantai.
Layang-layang.
Makin cantik.
View all 5 photos...
Pantai Cahaya bulan. Dulu berlaku hakisan. Lepas tu kerajaan negeri menambak pantai dengan batu-batu besar. Tak lama lepas tu pasir mula kembali ke tepi pantai. Gerai-gerai yang dulu dah dipindahkan ke seberang jalan pun turut sama kembali ke tepi pantai.


Dah berani letak meja tepi pantai.


Layang-layang. Murah je. From RM2.50.


Makin cantik.[img]


Thursday, 2-Aug-2007 00:54 Email | Share | | Bookmark
Tuisyen Bahasa Arab Tinggi

 
 
 
View all 6 photos...
Calon-calon SPM 2007



Latihan yang dibuat dalam kelas.




Tak dapat A1 aku sekeh kepala nanti. Penat aku ngajar.


Wednesday, 1-Aug-2007 00:55 Email | Share | | Bookmark
Nice faces

He he he..cantik tak kereta aku. Kia Spectra 1.6.
Budak2 tengah makan maggi free. Benda haram kat asrama.
 
View all 8 photos...

Menyibuk. Buat menyemak memory card aku je.


Aiii...beli maggi ke cikgu. Botak kepala kang!



Mata duitan. Very successfull businessman teacher.


The girl in blue. Very close to me.


Up close and personal.


Ada bakat sebagai pembantu rumah.


[<<  <  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  [20]  21  22  23  24  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net